Kongenshus Efterskole

Kategorier
Guides

Guide til at købe ægte Instagram followers

Hvis du nogensinde har prøvet at købe Instagram-tilhængere, er du sandsynligvis bekendt med dette scenario. Du bruger $ 100s dollars på at købe tusindvis af Instagram-tilhængere. Så går der et par dage, og du er klar over, at det var et totalt spild af penge.

Sikker på, dit antal følgere steg, men dine indlæg får ikke noget engagement. Du vises ikke på siden Udforsk. Din konto er dybest set lige så inaktiv som den var, før du købte IG-tilhængerne.

Du har lavet nøjagtigt den samme fejl som tusinder af andre mennesker: Du købte ikke aktive Instagram-tilhængere – du købte en masse falske bots.

I denne vejledning viser vi dig:

Hvorfor det er farligt at købe Instagram-følgere af lav kvalitet
Den bedste måde at få flere følgere på Instagram hurtigt
Hvordan og hvor man kan købe aktive Instagram-tilhængere
En værktøjsanbefaling, der øger eksponeringen gennem populære hashtags
Lad os nu se på, hvorfor brug af pålidelige vækstværktøjer vil hjælpe dig med at få et ægte Instagram efter:

Farerne ved at købe falske Instagram-tilhængere
At købe Instagram-tilhængere er ikke problemet. At købe falske følgere af lav kvalitet er, når der opstår problemer.

Lad os overveje to af de mest almindelige grunde til, at folk og mærker køber Instagram-tilhængere i første omgang:

Påvirkere ønsker at “øge” deres statistik for at tiltrække flere annoncører.
Mærker vil se mere populære ud og opbygge socialt bevis for at opmuntre andre til at følge dem.
Her er hvordan både influencers og brands sætter sig selv i fare, når de køber falske Instagram-tilhængere i lav kvalitet.

Annoncører vil ikke arbejde med influencers med falske tilhængere
At købe ikke-aktive falske tilhængere er et af de værste træk, som en influencer kan foretage sig. På nuværende tidspunkt er de fleste mærker i stand til at få øje på influencere med falske opfølgninger en kilometer væk.

Det er så simpelt som at se på dit forhold mellem følger og engagement. Se på nedenstående graf, der nedbryder den gennemsnitlige engagementsprocent baseret på antal følgere:

Når du ser influencer-konti med hundreder af tusinder af tilhængere, men mindre end 1% engagement, er det normalt et rødt flag for annoncører, at deres tilhængere ikke er ægte.

Så dit forsøg på at lokke mærker til at betale dig for sponsorerede indlæg giver bagslag og ender med at vende dem væk. For influencers er det bedre at have et mindre publikum af aktive tilhængere end et massivt publikum af bots.

Instagrams nye algoritme straffer mærker med falske følgere
Instagram bruger en algoritme til at bestemme, hvor dine indlæg vises på dine følgers tidslinjer, såvel som om det viser dit indhold i fanen Discover.

En af de vigtigste målinger, som Instagram bruger til at rangordne indlæg, er engagement. Men det ser ikke kun på total engagement. Det ser på metricen, vi nævnte tidligere, dit forhold mellem engagement og engagement.

Så selvom du har 500K Instagram-tilhængere, betyder det intet for Instagram, hvis du kun får en håndfuld likes pr. Indlæg. Hvis dit forhold mellem engagementer og samlede tilhængere er for lavt, vil dit indhold mindre sandsynligt vises for din målgruppe.

Lad os se på et eksempel på det virkelige liv. Lad os sige, at du er et brand, der sælger sunde veganske snacks. Så du bruger hashtagget #veganfood i dine billedtekster, fordi det er noget, din målgruppe søger meget efter.

Du tror måske, at bare fordi du købte en masse Instagram-tilhængere, ville det forbedre dine chancer for at dukke op, når folk søger efter hashtag. Men når vi ser på de faktiske søgeresultater, her er hvad vi ser:

Alle de “Topindlæg” kommer fra konti, der konsekvent får stort engagement fra deres tilhængere og har et godt forhold mellem engagement og engagement.

Lang historie kort, at købe falske tilhængere er som at smide penge ned på toilettet. De gør intet for dit brand, og når du først har ødelagt dit forhold mellem tilhængere og engagement, er det svært at komme sig, medmindre du kan få de falske tilhængere til at følge dig.

Den bedste måde at få Instagram followers hurtigt på
I stedet for at gå på den falske rute er den bedste måde at opbygge din følge hurtigt på at købe aktive Instagram-tilhængere.

I modsætning til de bots, vi lige har nævnt, er dette legitime konti, der ejes af rigtige mennesker. De er faktisk interesserede i dit indhold, og som et resultat kan de lide og kommentere dine indlæg.

Vores mest anbefalet service leverandør af Instagram followers og Instagram Likes er Getlikes.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.